Felvételi előkészítők

2024. július 10.

2024/2025. tanévben
 
Jelentkezési lap hamarosan letölthető INNEN.
 
 
 
 
GRAFIKA – TERVEZÉS ÉS ILLUSZTRÁCIÓ - ELŐKÉSZÍTŐ | hétfő | 17.00-19.45
 
Mi is az a tervezőgrafika, grafikai tervezés? Bepillanthatsz a vizuális komunikáció világába, megismerkedhetsz a grafika, illusztráció eszközeivel. Manuális gyakorlatok által fejlesztheted illusztrációs tudásodat és tervezői szemléletedet. Minden alkalom új manuális feladatot jelent, ezért bármikor bekapcsolódhatsz, viszont a felvételire készülés hosszabbtávú elköteleződést igényel!  A tanfolyam ideális 10-11-12. évfolyamos középiskolásoknak, művészeti egyetemre, művészeti felvételire készülőknek.
 
Vezetik: Ulrich Sára, Morvay Zsófia tervezőgrafikusok
 
 
MÉDIA–FOTOGRÁFIA ELŐKÉSZÍTŐ | szerda | 17.00-19.45
 
Ha foglalkoztat a kortárs fotográfia és a médiadesign, álló- és mozgókép alkotása, készítsük el együtt a portfóliódat! Felkészítés – nem csak felvételizőknek! Ismerkedj a fotózás, fotóművészet alapjaival, készítsd el személyes projektjeidet tanáraink segítségével! Személyre szabott feladatok és felkészítés az egyetemek által elvárt művészeti szemléletről!
Vezetik: Lisztes Edina fotóművész, Surnovszky Panna művészeti és médiafotográfus
 
 
Tanfolyami bérlet ára rendszeres óralátogatáshoz
(saját eszközzel)
 
Heti 1x3 óra                                  25 000 Ft/hó
 
 
A felvételizők és haladók számára ajánlott tanfolyamra felvételi vizsga nincsen. Az órák az általános tájékoztató részben leírtak szerint látogathatók. A tanfolyamok havi díja minden hónap első foglalkozása előtt fizetendő. Az órák várhatóan szeptember közepén indulnak, 6 fő jelentkezése esetén.

 

Dombi Tünde – dombi.tunde@budairajziskola.hu, telefon: +36 1/355-0341