Rajz-festés

Az összes mezőt kötelező kitölteni

Az üzenet küldése folyamatban van, kérem várjon...

A küldés sikerrel járt!

 • Frissítve 2024. július 10.

 • Rajz-festés tanfolyamok

  Középiskolásoknak, fiataloknak, felnőtteknek

  a 2024/2025. tanévben

  Jelentkezési lap hamarosan letölthető INNEN. 

   

  A 14 éven felülieknek szóló szabadiskolai foglalkozásunkra sem felvételi vizsga, sem felső korhatár nincs. A csoportokhoz szeptembertől májusig bármikor csatlakozhatsz, tudászintedhez alkalmazkodó feladatokkal fejlődhetsz. 
   
  Beiratkozás: a recepcióval történő előzetes egyeztetéssel, a jelentkezési lap kitöltésével és az adott napra, foglalkozásra vonatkozó bérlet megvásárlásával történik.  A tanfolyam díja minden hónap első foglalkozása előtt fizetendő. A díjfizetést az esetleges hiányzások nem módosítják, de érvényes bérlettel, a kimaradt órák egy más foglalkozáson adott hónapon belül vagy a következő havi érvényes bérlettel a következő hónapban is pótolhatók. A tanfolyamok önköltségesek, non-profit jellegűek. A kezdéshez elegendő puha ceruza, radír, szén, vagy tetszés szerinti egyéb színes rajz- és festőeszköz. Rajztábla és rajzlap az iskolában elérhető.

  Befizetés: a tanfolyam díja fizethető az iskolában készpénzben vagy banki átutalással a SZIMULTÁN Kortárs Művészeti Alapítvány részére: K&H Bank Zrt. 10401055-50527077-48651010 (bankkártyát, egyéb kártyát vagy utalványt sajnos nem tudunk elfogadni).

   

  RAJZ-FESTÉS, A TÁRGYAKTÓL AZ EMBERÁBRÁZOLÁSIG

  A csendélet-, portré-, aktrajzolás klasszikus és rendhagyó feldolgozásaival foglalkozunk. A látvány utáni rajzolás, a tanulmányrajz klasszikus eseteit járjuk be - de a rajzi képzés karakteréből adódóan ez mindenkinél más útvonalat jelent! A rajz-festés tanulás izgalmas folyamatát művésztanáraink segítik, a személyes konzultációk miatt bármilyen tudásszinttel be tudsz kapcsolódni az órákba. Szeptembertől május végéig bármikor csatlakozhatsz, és a tudásodhoz igazodó feladatokkal fejlődhetsz.
   
  Választható időpontok:
   
  • délelőtt: hétfő, szombat 10.00-13.00
  • délutáni: szombat 13.00-16.00
  • esti: hétfő, kedd, csütörtök, péntek 17.00-20.00
   
   
  Tanfolyami bérletárak rendszeres óralátogatáshoz
  (saját eszközökkel)
   
  • Heti 1 x 3 óra                      24.000 Ft/hó
  • Heti 2 x 3 óra                      43.200 Ft/hó
  • Heti 3 x 3 óra                      60.000 Ft/hó
   
  Napijegy   
              
  • 1x3 óra                              6.800 Ft/alkalom                                                                                          

   

  Dombi Tünde – dombi.tunde@budairajziskola.hu, telefon: +36 1/355-0341