Gyerek tanfolyamok

Frissítve: 2021. augusztus 23.

Jelentkezés, beiratkozás

Jelentkezési lap:  doc /  pdf

ÓRABEOSZTÁS: pdf

 

Szabadiskolai képzéseinken sem felvételi vizsga, sem felső korhatár nincs – művésztanáraink által vezetett csoportjainkba mindenkit szeretettel várunk!

A gyerekeket iskoláskortól várjuk. A foglalkozások a jelentkezési lap kitöltése után, az adott hónapra szóló bérlettel vagy napi­jeggyel látogathatók. A bérletet minden hónap első foglalkozása előtt kell megváltani az iskola recepcióján készpénzben vagy átutalással. Díjfizetéskor a hiányzásokat nem tudjuk figyelembe venni, de érvényes bérlet mellett a kimaradt órák más napokon pótolhatók. A tanfolyamok önköltségesek, non-profit jellegűek.

 

Tanfolyamok iskolásoknak a 2021/2022. tanévben

Kaleidoszkóp | hétfő 15-16:45h, csütörtök 16-17:45h | 2 óra |  6+

Sokszínű, felszabadult alkotó játék különféle anyagok, technikák megismerésével, melyek jó kiindulást jelentenek a későbbi kreatív tevékenységekhez. Festés, rajzolás, meseillusztráció, papírmasé készítés, agyagozás. Minden eszközt az iskola biztosít.
Vezetik: Morvay Zsófia grafikus
 

Képregény és illusztráció péntek 16-17:45h | 2 óra | 9+

Történetmesélés és világteremtés a grafika színes eszköztárával. Grafikai feladatok és megoldások a gyerekek nyelvén, játékosan. 
Vezeti: Erdélyi Sarolta tervezőgrafikus
 
 

Tanfolyamok felső-tagozatosoknak

Kreatív rajz-festés | kedd 16-17:45h, szerda, péntek 15-16:45h | 2 óra | 11+

A látványábrázolás és az önálló alkotás határán. Saját képi- és képzeletbeli világok felfedezése. Élményteli kísérletezés különböző témákban, a rajzeszközökben rejlő lehetőségekkel. Rajztáblát és rajzlapot az iskola biztosít, ezen felüli mindenki a saját rajzeszközeit használja (a kezdéshez elegendő: puha ceruza, radír).
Vezetik: Kováts Borbála grafikus, Füleki Zsuzsa képzőművész
 

Divatrajz szerda 15-16:45h | 2 óra |  11+

Rajzkészséget, stílusérzéket fejlesztő, divat témájú foglalkozás – bevezetés a divat és a korstílusok világába, melyet kezdő rajzosoknak is bátran ajánlunk.
Ha szívesen rajzolsz, és érdekel a divat, köztünk a helyed! A foglalkozásokon változatos rajzi  eszközökkel, festéssel, vágással, ragasztással készítünk stílusgyűjteményeket, textilminta- és öltözék-kiegészítő terveket, divatrajzokat és alakrajz vázlatokat. Megismerkedhetsz különböző korszakok és népcsoportok öltözködésének történetével, divat kellékek, alapanyagok és textilfelületek ábrázolási módjaival.
Vezeti: Dévai Zsófia textiltervező
  
 
TANFOLYAMI BÉRLETÁRAK rendszeres óralátogatáshoz
(eszköz- és anyagköltséggel)
Heti 1 x 2 óra                     10.400 Ft/hó (1300 Ft/óra)
Napijegy
1x2 óra                              3.600 Ft/alkalom                
 
 

Dombi Tünde – dombi.tunde@budairajziskola.hu, Telefon: +36 1/355-0341