Gyerektanfolyamok

Frissítve: 2023. augusztus 21.

Jelentkezés, beiratkozás

Idei prospektus

Jelentkezési lap:  doc /  pdf 

 

Szabadiskolai képzéseinken sem felvételi vizsga, sem felső korhatár nincs – művésztanáraink által vezetett csoportjainkba mindenki érdeklődőt szeretettel várunk! Alsó korhatár: 6-7 éves kor.

A foglalkozások a jelentkezési lap kitöltése után, az adott hónapra szóló bérlettel vagy napi­jeggyel látogathatók. A bérletet minden hónap első foglalkozása előtt kell megváltani az iskola recepcióján, fizetni készpénzben vagy átutalással lehet a Szimultán Kortárs Művészeti Alapítvány részére a K&H Bank Zrt. 10401055-50527077-48651010 számlaszámra. (Bankkártyát, egyéb kártyát vagy utalványt sajnos nem áll módunkban elfogadni.)

Díjfizetéskor a hiányzásokat nem tudjuk figyelembe venni, de érvényes bérlet mellett a kimaradt órák más napokon pótolhatók. A tanfolyamok önköltségesek, non-profit jellegűek.

 

Tanfolyamok iskolásoknak a 2023/2024. tanévben

A gyerekeket iskoláskortól várjuk. A rajzi fejlődés sajátosságai miatt a kisiskolások foglalkozásai eltérnek a tinik, középiskolások és felnőttek rajzi képzésétől. A legkisebbek rajzi képzésének célja az eszközökkel, technikákkal való kisérletezési kedv növelése, a rajzi biztonság erősítése, és a belső érzelmi és gazdag képzeleti világ papírra vetése. A kisiskolások rajzi képzése 2 órás alkalmakra épül.

 

Kaleidoszkóp | hétfő 15.00-16:45h, csütörtök 16.00-17:45h | 2 óra |  6+

Sokszínű, felszabadult alkotó játék különféle anyagok, technikák megismerésével, melyek jó kiindulást jelentenek a későbbi kreatív tevékenységekhez. Festés, rajzolás, meseillusztráció, papírmasé készítés, agyagozás. Minden eszközt az iskola biztosít.
Vezeti: Morvay Zsófia grafikus
 

Képregény és illusztráció péntek 16.00-17:45h | 2 óra | 9+

Történetmesélés és világteremtés a grafika színes eszköztárával. Grafikai feladatok és megoldások a gyerekek nyelvén, játékosan. Meseillusztráció, versillusztrációs feladatok, saját mini képregények készítése, karaktertervezés gyerekszemmel. Minden eszközt az iskola biztosít.
Vezeti: Erdélyi Sarolta tervezőgrafikus, 2. csoport vezeti: Lerch Péter Lerch Péter tervezőgrafikus
 
 

Tanfolyamok felső-tagozatosoknak

Kreatív rajz-festés | hétfő, csütörtök, péntek 15.00-16:45h | 2 óra | 11+

A látványábrázolás és az önálló alkotás határán. Saját képi- és képzeletbeli világok felfedezése. Élményteli kísérletezés különböző témákban, a rajzeszközökben rejlő lehetőségekkel. Rajztáblát és rajzlapot az iskola biztosít, ezen felüli mindenki a saját rajzeszközeit használja (a kezdéshez elegendő: puha ceruza, radír, vagy tolltartó, kedvenc tollak, ceruzák).
Vezetik: Kováts Borbála grafikus, Breznay András festőművész
 
  
 
TANFOLYAMI BÉRLETÁRAK rendszeres óralátogatáshoz (eszköz- és anyagköltséggel)
 
Heti 1 x 2 óra                     16.800 Ft/hó
 
Napijegy
 
1x2 óra                              5000 Ft/alkalom                
 
 

Dombi Tünde – dombi.tunde@budairajziskola.hu, Telefon: +36 1/355-0341