Tájékoztató / jelentkezés / árak

Frissítve: 2017. augusztus 23.

Általános tájékoztató

 

 

Szabadiskolai képzéseinken sem felvételi vizsga, sem felső korhatár nincs – művésztanáraink által vezetett csoportjainkba mindenkit szeretettel várunk!
Tanfolyamainkon három korcsoportot különböztetünk meg: kisiskolások, felsőtagozatosok, illetve a középiskolások-felnőttek csoportjait.
 
Beiratkozás: a recepcióval való előzetes tanfolyam vagy kurzus egyeztetésével, a jelentkezési lap kitöltésével és az adott hónapra váltott bérlet vagy napi­jegy megvásárlásával történhet. A jelentkezési lap elérhető személyesen a recepción vagy az oldal alján található linken.
A bérletet minden hónap első foglalkozása előtt kell megváltani. A tanfolyamok önköltségesek, non-profit jellegűek. Díjfizetéskor a hiányzásokat nem tudjuk figyelembe venni, de érvényes bérlet mellett, a kimaradt órákat más napokon bepótolhatod! 
Kérjük, hogy a megváltott bérlet mindig hozzátok magatokkal, mert minden alkalommal ellenőrizzük a foglalkozásokon. Érvényes bérlet nélkül az órák nem látogathatók! A bérletek névre szólóak, azokat másra átruházni nem lehet.
 
A tanév: szabadiskolai képzéseinket 2017. szeptember 4-étől 2018. május 31-éig szervezzük. 
A tanfolyamokon csak a Karácsony-Szilveszter közötti téli szünetben, „piros betűs” ünnepnapokon és a kiadott pihenőnapokon szünetel az oktatás. Az ettől eltérő oktatási rendet minden esetben előre jelezzük honlapunkon és az iskolában elhelyezett plakátokon.

A csoportokhoz, a tanév folyamán bármikor csatlakozhatsz, tudászintedhez alkalmazkodó feladatokkal fejlődhetsz. 
Rajztáblát, papírt nem kell magaddal cipelned; a kezdetekhez elegendő puha ceruza, radír, szén, vagy tetszés szerinti egyéb színes rajz- és festőeszközök.
 
 
Tanfolyami bérletárak egy hónapra, rendszeres óralátogatáshoz
Heti 1 x 2 óra                       8.600 Ft/hó                      (1075 Ft/óra kisiskolásoknak eszköz- és anyagköltséggel)
Heti 2 x 2 óra                     15.600 Ft/hó                      (975 Ft/óra kisiskolásoknak eszköz- és anyagköltséggel)
Heti 1 x 3 óra                     10.800 Ft/hó                      (900 Ft/óra felsőtagozatosok, középiskolások, felnőttek számára saját                                                                                        eszközzel)
Heti 2 x 3 óra                     19.200 Ft/hó                      (800 Ft/óra középiskolásoknak, felnőtteknek saját eszközzel)
Heti 3 x 3 óra                     27.000 Ft/hó                      (750 Ft/óra középiskolásoknak, felnőtteknek saját eszközzel)
 
Napijegy
1x2 óra                              2.800 Ft/alkalom                
1x3 óra                              3.500 Ft/alkalom            
 
 
Kurzusok
Az 1, 3 és 4 hónapos szakmai kurzusok részvételi díját beiratkozáskor egy összegben kérjük befizetni vagy előzőleg átutalni. Jelentkezésnek a program részvételi díjának befizetése minősül; a kurzusokra történő felvétel a jelentkezések sorrendjében történik. A díjakat az óraszámtól és szükséges anyagoktól, felszerelésektől függően számítjuk. A szakmai kurzusok egyedi díjait a részletes leírásban jelezzük. 
 
Befizetés
A szabadiskolai tanfolyamok, kurzusok díja fizethető az iskolában készpénzben vagy banki átutalással a Vizuális Kultúráért Alapítvány részére: K&H Bank Zrt. 10400171-01700820-00000000. (Bankkártyát, egyéb kártyát vagy utalványt sajnos nem tudunk elfogadni.)

 

Dombi Tünde – dombi.tunde@budairajziskola.hu, telefon: +36 1/355-0341

 

Jelentkezési lap