Tájékoztató / jelentkezés / árak

Frissítve: 2023. augusztus 21.

Általános tájékoztató

 

Szabadiskolai óráinkra szeptembertől májusig folyamatosan várjuk a jelentkezőket! 

 
Az órarend letölthető: INNEN
 
Jelentkezési lap:   pdf /  doc 

Szabadiskolai képzéseinken sem felvételi vizsga, sem felső korhatár nincs – művésztanáraink által vezetett csoportjainkba mindenkit szeretettel várunk! A tanfolyamokat három korcsoport szerint szervezzük: különféle, a korcsoportoknak megfelelő tematikával várjuk a kisiskolásokat, a felsőtagozatosokat, illetve a középiskolásokat/ felnőtteket is. A csoportokhoz a tanév folyamán bármikor lehet csatlakozni, az órák felépítésének és a  személyes korrektúrának köszönhetően minden résztvevő a tudásszintjéhez alkalmazkodó tanári segítséggel fejlődhet. 

A Budai Rajziskola vállalja, hogy a meghirdetett és megkezdett programokhoz az alkalmas műtermi-műhely körülményeket biztosítja, illetve a tanárok betegség vagy egyéb okból való esetleges hiányzásakor megfelelő helyettesről gondoskodik. A Rajziskola a képzés szervezésében bekövetkező esetleges változásokról személyesen a foglalkozáson, e-mailben vagy telefonon értesíti a tanulókat.
 

Beiratkozás a recepcióval való előzetes egyeztetéssel, a jelentkezési lap kitöltésével és az adott hónapra váltott bérlet vagy napi­jegy megvásárlásával történhet. A jelentkezési lap elérhető személyesen a recepción vagy az oldal alján található linken. 
A foglalkozásokra szóló bérletet minden hónap első alkalma előtt kell megváltani. A tanfolyamok önköltségesek, non-profit jelleggel szervezzük. Új hónap díjfizetésekor a hiányzásokat nem tudjuk figyelembe venni, de érvényes bérlet mellett a kimaradt órák más napokon, a párhuzamos csoportokban bepótolhatók. 
Kérjük, hogy a megváltott bérletet mindenki hozza magával, mert minden alkalommal ellenőrizzük a foglalkozásokon. Az aktuális hónapra szóló érvényes bérlet nélkül az órák nem látogathatók! A bérletek névre szólóak, azokat másra átruházni nem lehet. 
A beiratkozók vállalják, hogy az iskolai helyiségeket, eszközöket kellő gondossággal, rendeltetésszerűen használják.

A tanfolyami év és tanítási szünetek: szabadiskolai képzéseinket szeptember elejétől – idén szeptember 4-től, hétfőtől – május végéig szervezzük, hétfőtől szombatig. A szabadiskolai tanfolyamokon a Karácsony-Szilveszter közötti téli szünetben (2023. december 20-tól 2024. január 03-ig), és a „piros betűs” ünnepnapokon, valamint a kiadott pihenőnapokon szünetel az oktatás. Az ettől eltérő oktatási rendet minden esetben előre jelezzük az órákon és az iskolában elhelyezett hirdetőtáblákon.

A nyári hónapokban csaknem 30-féle 1 hetes programmal várjuk a gyerekeket, felnőtteket és a felvételire készülőket. (A részletes nyári program megjelenése április végén várható.)

A rajztermekben a különböző méretű rajztáblák rendelkezésre állnak. Saját rajzeszközként kezdetben elegendő a puha ceruza és radír, később az eszköztár bővíthető szénnel vagy tetszés szerinti egyéb színes rajz- és festőeszközökkel. A festő csoportokban résztvevők a nyári olajfestő kurzusokat kivéve, vizesbázisú festékeket használnak.

A csoportokhoz, a tanév folyamán bármikor lehet csatlakozni, a meglévő tudásszinthez alkalmazkodó feladatokkal fejlődni. 

  

TANFOLYAMI BÉRLETÁRAK
A 2023/2024. tanév 2 févében, egy hónapra, a rendszeres óralátogatáshoz

 
Heti 1 x 2 óra                     16.800 Ft/hó                      
(2100 Ft/óra kisiskolásoknak eszköz- és anyagköltséggel, felső tagozatosoknak a rajzlapok biztosításával)
  - csak 14 év alattiak számára kialakított óratípus
 
Heti 1 x 3 óra                     21.000 Ft/hó                      
(1750 Ft/óra felső tagozatosok, középiskolások, felnőttek számára saját eszközzel és rajzlappal)
 
Heti 2 x 3 óra                     38.400 Ft/hó                     
(1650 Ft/óra középiskolásoknak, felnőtteknek saját eszközzel és rajzlappal)
 
Heti 3 x 3 óra                     55.800 Ft/hó                     
(1550 Ft/óra középiskolásoknak, felnőtteknek saját eszközzel és rajzlappal)
 
Napijegy
1x2 óra                               5.000 Ft/alkalom                
1x3 óra                               6.500 Ft/alkalom            
 
 
Kurzusok
A változó hosszúságú szakmai kurzusok részvételi díját beiratkozáskor, a kurzus elindulását megelőző pár napban egy összegben kérjük befizetni vagy előzőleg átutalni. Jelentkezésnek a program részvételi díjának befizetése minősül; a kurzusokra történő felvétel a jelentkezések sorrendjében történik. A díjakat az óraszámtól és szükséges anyagoktól, felszerelésektől függően számítjuk. A szakmai kurzusok egyedi díjait a részletes leírásban jelezzük. 
 
Befizetés
A szabadiskolai tanfolyamok, kurzusok díja fizethető az iskolában készpénzzel vagy banki átutalással a Szimultán Kortárs Művészeti Alapítvány részére: K&H Bank Zrt. 10401055-50527077-48651010. (Bankkártyát, egyéb kártyát vagy utalványt sajnos nem áll módunkban elfogadni.)

A megkezdett tanfolyam vagy kurzus árának utólagos visszafizetése nem áll módunkban, de igazolt, tartós betegség esetén a bérlet ‒ a gyógyulást követően, az Iskolával  egyeztetve ‒ a tanfolyami év után is felhasználható.

Dombi Tünde – dombi.tunde@budairajziskola.hu, telefon: +36 1/355-0341

 

Várjuk észrevételeit/észrevételeidet! 

Köszönjük a bizalmat, hogy a művészeti tanulmányaihoz a Budai Rajziskolát választotta. Az alkotómunka olyan művészeti tevékenység, amely sokoldalúan fejleszti a résztvevők személyiségét, önismeretét is. Folyamatosan arra törekszünk, hogy az alkotó-fejlesztő folyamatokat minél jobban elősegítsük, széleskörű, magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.

 
Miben segíthet Ön?
Ha észrevételeivel segíti Iskolánkat, értékes ötleteit igyekszünk megvalósítani, azok nyomán új fejlesztéseket indítani. Célunk, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásaink minőségét és természetesen, kijavítsuk esetleges hibáinkat. 

Kérjük, ossza meg velünk

  • véleményét szolgáltatásainkról,
  • javaslatait, milyen módon tudnánk javítani a kiszolgálás színvonalán,
  • kezdeményezéseit egy Ön által igényelt, de kínálatunkból még hiányzó szolgáltatásról,
  • az esetleges negatív tapasztalatait.

Észrevételeit többféle módon is eljuttathatja részünkre: telefonon munkanapokon 8:30–18 óráig a +36 1 355-0341-es telefonszámon; írásban postacímünkre Budai Rajziskola, 1123 Budapest, Alkotás utca 45.; vagy e-mailben az info@budairajziskola.hu címre.